facebook-img

 

Implementering af  SAP Fiori framework i stor medicinalvirksomhed

Om SKOV

SKOV er en verdensførende leverandør af klimaløsninger og løsninger indenfor Farm Management. I mere end 40 år har SKOV udviklet ventilationssystemer, produktionscomputere og managementprogrammer til kunder i hele verden, der sikrer høj produktivitet og dyrevelfærd.

Udfordringen

SKOV var i færd med en kraftigt vækstkurve og havde et ambitiøst mål om at fordoble deres omsætning, men uden at skulle fordoble antallet af medarbejdere for at nå dette mål. Mange af virksomhedens arbejdsprocesser var både manuelle og offline, hvilket resulterede i en høj risiko for ufuldstændig registrering. SKOV skulle derfor gøre tingene anderledes og søgte efter en løsning, der kunne digitalisere og strømline deres arbejdsprocesser for at realisere deres overordnede mål.

Løsningen

Til at begynde med organiserede 2BM en Design Thinking-workshop med SKOVs serviceafdeling, serviceingeniører (slutbrugere af den endelige app) og IT-afdeling i to dage. Formålet var at identificere brugernes behov og visualisere den endelige løsning vha. modeller. Baseret på resultatet valgte SKOV 2BM Mobile Work Order i en skræddersyet version, der imødekom alle deres forretningsbehov. Den endelige løsning blev udviklet og implementeret via sprints ved brug af SCRUM udviklingsmetoden. I slutningen af hvert sprint blev løsningen testet af SKOV for at sikre en vellykket udvikling. Med SKOVs aktive deltagelse i denne proces blev løsningen udviklet i overensstemmelse med SKOVs forventninger og behov.

Største fordele

  • Mange af SKOVs arbejdsprocesser er nu automatiserede og digitaliserede takket være 2BM Mobile Work Order.
  • Serviceteknikere har hurtig adgang til deres tildelte produktionsordrer og kan udføre dem fra deres enhed, inklusive tidsregistrering, vedhæftning af billeder, kontrollister og materialehåndtering. Det implementerede system er tilsluttet deres lagerstyring; Hvis der anvendes en reservedel til at opfylde en produktionsordre, registreres det straks i lageret.
  • Når en produktionsordre er gennemført, sendes der en servicerapport til kunden med et sammendrag af det arbejde, der er udført inklusive det anvendte antal timer og materialer, og det dokumenteres med fotos. Dette forbedrer i betydelig grad hastigheden ved processen med “ordre til kontanter” og sikrer højere præcision i fakturaer, hvilket eliminerer eventuelle fejltagelser og årsager til at tilbageholde betalinger.
  • Løsningen er komplet tilgængelig offline, hvilket giver teknikere mulighed for adgang til og redigering af jobs ved arbejde i områder med dårlig forbindelse.
  • Løsningen har medvirket til en mere effektiv arbejdsdag for medarbejdere ved at eliminere gentagelse af arbejde. Risikoen for ukorrekt systeminput er også minimeret på grund af direkte integration med SAP backend- og fejlstyring i applikationen.
  • SKOV er nu udstyret til fremtidig vækst inden for serviceindustrien og kan håndtere flere kunder på kortere tid. Med et skalerbart system på plads kan løsningen også implementeres langt væk.
  • SAP Cloud Mobile Infrastructure, som anvendes af 2BM Mobile Work Order, danner basis for den fremtidige løsningsudvikling inden for andre arbejdsområder og afdelinger.
  • SKOVs kundeservice er blevet forbedret, blevet hurtigere og mere samlet. Efter et servicebesøg udarbejdes der en rapport baseret på en standardkontrolliste. Rapporten indeholder billeder og kommentarer og sendes til kunden lige efter færdiggørelsen.
  • SKOV kan profilere sig selv som en moderne virksomhed, der anvender de nyeste applikationer.

 

Hvorfor 2BM?

“Design Thinking-workshoppen med 2BM hjalp os til at flytte os hurtigt i designprocessen. Hvor det normalt tog måneder at brainstorme, analysere og planlægge en prototype, så klarede vi det på en uge. Vi fandt ud af, hvad der fungerer bedst for os, hvordan de nye teknologier kan anvendes, og hvad vores brugere har behov for fra applikationen.  Det er virkelig effektivt at transformere data og ideer til brugbare prototyper på kun 1 uge”

Ole Moth Madsen

Projektleder for IT and Business Systems, SKOV A/S

Download

Ønsker du at vide mere om netop dette projekt, eller hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Call Now Button35 55 55 75