SAP Konsulenter til Jyllandskontor

2BM er et førende IT-konsulenthus med fokus på SAP. Som totalleverandør baseret på SAP og beslægtede teknologier, leverer vi rådgivning, licenser, implementering og applikationsstyring til vores kunder. Siden starten i 2000 har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder. Vi vægter samarbejde og teamwork højt. Vores store viden inden for IT-rådgivning skaber værdi på tværs af teknologier, platforme og produkter.

Vi har kontor i Aarhus og er ved at opbygge et stærkt kontor til at dække Jylland/Fyn. Vi har en dedikeret direktør og salgsafdeling til at understøtte væksten netop i Jylland/Fyn.

Vi søger derfor flere konsulenter på alle niveauer inden for følgende områder:

  • SAP HCM
  • SAP ERP
  • Compliance

Du vil arbejde som konsulent i de projekter, 2BM indgår i. Du er ansvarlig for, at aftalte deadlines og kvalitet overholdes i relation til de opgaver, du arbejder med. Du vil ofte arbejde ude hos vores kunder rundt omkring i Danmark og skal derfor påregne en vis rejseaktivitet.

Som konsulent hos 2BM:

  • Får du et spændende og alsidigt job og bliver en del af et succesfuldt IT-konsulenthus med nogle af markedets dygtigste konsulenter som kollegaer.
  • En uformel og afslappet kultur baseret på gensidig tillid og respekt og med masser af plads til initiativ og humor. Uden for kontorets fysiske rammer er vi også gode til at deltage i sociale events, der er med til at styrke sammenholdet.
  • Et tæt samarbejde hvor vi koordinerer vores arbejdsopgaver, knokler hårdt på og altid når målet.

Du har flere projekter bag dig og kender flere projektimplementeringsmetoder. Du skal fungere ude hos vores kunder med det metodeapparat og de værktøjer, 2BM anvender til projektimplementeringer. Herudover, skal du kende de tekniske løsninger, der bedst kan understøtte kundens forretningsprocesser og kunne rådgive herom samt optimere dem sammen med kunden.

Interesseret? Så send din ansøgning snarest muligt!

Ansøgningen sendes til recruit@2bm.dk

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 80 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper kunderne med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This