2BM er igen SAP Excellence Day-partner

Om SAP Excellence Day

Erfaringer og kommende trends hos verdens mest udbredte ERP-virksomhed

SAP tilbyder allerede en særdeles bred palette af services og platforme, der blandt andet tilbyder realtidsbaseret analyse og indsigt indenfor såvel logistik og produktion til salg, HR og service.

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

Key takeaways fra dagen:

 • Opgradering: Hvornår og hvordan giver det mening?
 • Cloud eller on premise: Hvilke erfaringer har danske virksomheder og partnere gjort sig?
 • Outsourcing af SAP-kompetencer – hvornår giver det bedst mening?
 • Hvordan ser fremtiden ud for SAP-platformen og for det samlede økosystem?

  Tirsdag d. 5. oktober 2022

  Kl. 08:30 – 15:05

  BMW Experience Center, Firskovvej 33, Kongens Lyngby

  Gratis deltagelse

  Hør 2BMs indlæg om Digital Enterprise

  Den teknologiske udvikling inden for kunstig intelligens (AI) går så hurtigt, at virksomheder, der ikke kommer med nu, risikerer at få store problemer fremover – også selvom de senere forsøger at hoppe med på den nye teknologi. Det bliver nærmest umuligt for virksomheder, der forbliver i Industri 3.0 at konkurrere med Industri 4.0-virksomheder. De forandringer, som AI, IoT, robotter osv. bringer med sig, vil simpelthen være for store.

  De virksomheder, der formår at udnytte teknologien på en ny og innovative måder, der ikke er set før, vil få større succes.

  Få et indblik i et banebrydende projekt hos den store sukkerproducent Nordic Sugar, der med kunstig intelligens fra IBM og 2BM hjælper med at optimere virksomhedens vedligeholdelsesprocesser i SAP PM. Samtidig øges levetiden på kritisk produktionsudstyr og vedligeholdelsesomkostningerne nedbringes.

  Vores talere:

  Lars Bork Dylander

  Lars Bork Dylander

  Partner, CEO & Digital Influencer, 2BM

  Martin Pock

  Martin Pock

  CEO, 2BM Software

  se præsentationer

  2BMs indlæg fra SAP Excellence Day 6. april 2022

  se eller gense 2BMs indlæg fra SAP Excellence Day 14. oktober 2021

  35 55 55 75