2BM var partner SAP Excellence Day 

 

Om SAP Excellence Day 2021

Hovedparten af verdens produktion er på et eller andet tidspunkt i kontakt med et SAP-system. Det gælder alle brancher: Fra biler til medicinalvarer – og fra finansielle ydelser til fiskeri. 

På SAP Excellence Day 2021 kan du møde en række af landets bedste og mest vidende SAP-folk. På denne dag kan du derfor høre om deres erfaringer og deres forventninger til fremtiden – og selvfølgelig få mulighed for at stille dine spørgsmål.

Hør blandt andet om: 

  • Opgradering: Hvornår og hvordan giver det mening?
  • Cloud eller on premise: Hvad er de danske erfaringer?
  • Outsourcing af SAP-kompetencer
  • Hvad er fremtiden for SAP?

 

Hør 2BMs indlæg om SAP S/4HANA:

Se hvor fedt det er, og hvordan det effektiviserer forretningsverdenen.

Ligesom iPhonen transformerede mobiltelefonen, vil S/4HANA transformere ERP-systemet.

Konceptuelt er en iPhone stadig en ”mobiltelefon” – men brugeroplevelse, information, applikationer og teknologi er signifikant bedre og skaber samlet set noget nyt.

Det samme oplever vi med SAP S/4HANA, som sammen med introduktionen af ”RISE with SAP Cloud, Private Edition”-mulighederne nu er blevet endnu mere relevant for nuværende SAP kunders S/4HANA transformation.

Ligesom det dengang var svært at forklare med ord, hvorfor iPhonen ville udkonkurrere de verdensdominerende Nokia-telefoner på rekordtid – og for altid forandre markedet for mobiltelefoner – er det svært med ord at forklare, hvad det er for en transformation, som S/4HANA indeholder.

Den bedste måde at forstå hvad det er, er ved at opleve det selv.

I dette indlæg vil Janus Sørensen, Head of Business Development i 2BM derfor vise S/4HANA-universet med fokus på de transformerende elementer, så det bliver klart, hvordan S/4HANA effektiviserer produktion, administration og ikke mindst konkurrenceevnen.

 

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of Business Development

Se præsentationen fra konferencen

Gratis S/4HANA workshop

2BM tilbyder en uforpligtende workshop af S/4HANA.

Book en Workshop og forstå hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

Share This