Job beskrivelse

Som SAP ERP konsulent i 2BM vil du få opgaver med masser af udfordringer og variation, og for den rette kandidat vil der være gode muligheder både faglig og personlig udvikling. Du får en vigtig rolle i at gøre en forskel for vores kunder og du skal være med til at realisere vores vision om at udvikle fremtidens arbejdsplads.

Lige nu søger vi flere forskellige profiler indenfor SAP ERP:

  • SAP FI/CO Senior konsulent
  • SAP PM/MM Senior konsulent
  • SAP CRM Senior konsulent
  • SAP HANA Senior konsulent
  • SAP Compliance Senior konsulent

Kvalifikationer og erfaring                        

For alle profilerne lægger vi vægt på, at du arbejder selvstændigt, tager initiativ og ansvar og har et stort engagement. Du trives bedst med at gøre en forskel hver dag og du ser muligheder fremfor begrænsninger. Du har flere års erfaring indenfor dit område kombineret med en relevant teoretisk baggrund. Din erfaring gør, at du kan udfordre vores kunder og skabe en konstruktiv dialog, der ender i den helt rigtige løsning og en vedvarende relation.

Som person er du yderst professionel, selvstændig og selvkørende, og du trives ude hos kunderne. Du har gode kommunikationsevner og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du har lyst til at udvikle dig, både professionelt og personligt.

Lyder det som den mulighed du har ventet på? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til: recruit@2bm.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2BM is a leading SAP and Mobility consultancy. We help companies and organizations do even better.

Share This