Outsourcing of wage administration

Om kunden

I 2017 etablerede vores kunde sig i Danmark i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse. Dette inkluderede overtagelse af ca. 400 medarbejdere og en allerede kørende SAP-løsning, herunder SAP HR. En overtagelse af den kaliber kræver en meget stor indsats på alle områder, ikke mindst på de administrative. Hos vores kunde var der fra start stort fokus på, at medarbejderne skulle have en god oplevelse som nye medarbejdere i virksomheden. Et vigtigt element i dette var at sikre korrekt og effektiv lønbehandling fra dag ét og udbetaling til tiden. Ledelsen besluttede derfor, at der meget hurtigt skulle tages stilling til håndteringen af lønbehandlingen, og hvordan de skulle få supporteret deres eksisterende SAP KMD Nettoløn løsning. Hurtigt, besluttede ledelsen, at de ikke ville håndtere lønbehandlingen selv. Det var derfor nærliggende at undersøge markedet i Danmark, herunder de førende huse inden for ’outsourcing af lønbehandling’ i KMD Nettoløn løsningen.

Løsningen

Valget faldt på 2BM som ansvarlig for at varetage lønbehandlingen. Foruden at være førende SAP HR konsulenthus i Danmark, valgte virksomheden blandt andet 2BM som SAP Payroll og HR Partner, fordi vi leverer væg-til-væg support inden for SAP, SAP BPO lønbehandling (Business Process Outsourcing) samt vedligeholdelse af SAP KMD Nettoløn løsning. Vores kunde lagde også stor vægt på, at vi i 2BM allerede har et stort kendskab til den SAP HR-løsning der blev overtaget i forbindelse med virksomhedsoverdragelsen. For vores kunde, var det også af stor betydning, at 2BMs BPO-team kunne levere ydelserne på kundens eget SAP system, dvs. uden implementering af IT-løsninger. Der var således tale om en transition, der udelukkende krævede overdragelse af viden og processer til 2BM. Blandt andet derfor vægtede vores kunde også højt, at transitionen kunne gennemføres hurtigt, effektivt og fejlfrit. 2BM’s ydelser til kunden omfatter personaleadministration, styring af organisationsstruktur, håndtering af alle løninput, afvikling af selve lønbehandlingen, rapportering til SKAT og andre danske myndigheder, rapportering til finansafdelingen og meget mere.

The Result

The acquisition of 400 new employees required the rapid establishment of a wage office. Establishing the function promptly involved many time challenges, which meant the natural first step was to look at the possibility of finding a partner who could quickly and efficiently solve the task. Working in close collaboration with the customer, we implemented the transition in two calendar months, and it took us approximately 10 working days to transfer the responsibility for wage administration. The transition was executed smoothly, wages were administered as they should, without any of the employees experiencing a difference.

Why 2BM?

”2BM er en ideel partner for os i forhold til lønbehandling og vedligeholdelse af vores SAP HR-løsning. 2BMs outsourcing koncept er baseret på, at lønbehandlingen foregår på vores eget SAP system. Løsningen krævede således ikke systemimplementering, hvilket har medvirket til, at transitionen var billig, effektiv og problemfri. Samtidig er det vigtigt for os, at 2BM også kan vedligeholde vores løsninger, f.eks. i forbindelse med ny lovgivning. Endelig kan 2BM levere SAP væg-til-væg support. Vi har oplevet 2BM som en engageret, professionel og effektiv partner.”

The contract manager

Customer

Want to know more about payroll administration outsourcing?

Download

Do you want to know more about this particular project or how we can help your company?

Contact us today!

Give us a call on 35 55 55 75 or send us a message

35 55 55 75