facebook-img

MARKETING PRAKTIKANT

Er du vores nye praktikant i 2BM Marketing?

Er du dygtig til at skrive eller på vej til at blive det, en spirende SoMe-entusiast og brænder du for at skabe spændende content i flere formater?

Så er det nu, du skal slå til! Vi søger nemlig en praktikant til efteråret 2022 til vores marketingteam i 2BM.

Hvem er vi?

2BM – fremtiden i dag. Vi blev grundlagt i 2000, og med 85 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper vores kunder med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Dine ansvar- og arbejdsopgaver

Som praktikant i 2BM bliver du en del af et ambitiøst og socialt arbejdsmiljø på vores hovedkontor i København. Vi tilbyder et lærerigt og udfordrende praktikforløb, hvor du får lov til at udforske en masse forskellige formater og medier.

Opgaverne består primært i at hjælpe os med at producere content til vores website, nyhedsbreve og SoMe-kanaler. Vi arbejder med content i flere formater – tekst, video, print og digitalt og vil gerne udforske endnu flere. Derudover vil du også få lov at prøve kræfter med WordPress, Adobes grafiske programmer, SEO og e-mail.

PRAKTISKE DETALJER

Marketingafdelingen i 2BM er et mindre team, så der kommer til at være nok at tage fat på.

Hvis du vil høre mere om rollen, 2BM og vores forventninger til dig, så er du velkommen til at kontakte Marketing Manager, Marie Malmer på 26100026.

Send dit CV til recruit@2bm.com og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Share This
Call Now Button35 55 55 75