Implementering af SAP Fiori framework i stor medicinalvirksomhed

 

Om Kunden

En uafhængig, forskningsbaseret medicinalvirksomhed med en vision om at være den foretrukne dermatologiske samarbejdspartner, når det drejer sig om at forbedre menneskers liv over hele verden. Virksomheden har sit hovedsæde i Danmark og udvikler, producerer og markedsfører lægemidler til behandling af patienter med dermatologiske lidelser samt lægemidler til forebyggelse og behandling af blodpropper i over 100 lande globalt og beskæftiger omkring 5.000 medarbejdere i hele verden.

Udfordringen

Kunden stod over for det problem, som alle brugere af SAP-systemet står over for; en brugeroplevelse, der fortsatte med at udarte sig i den klassiske SAP og Enterprise Portal-visning. Kunden ønskede sig en brugergrænseflade, der var mobil og intuitiv for at imødegå forventningerne fra enhver nulevende IT-bruger.

Løsningen

Kunden bad om SAP Fiori framework i sammenhæng med SAP UX-strategien. SAP Fiori muliggør de almindelige SAP-processer som tidsregistrering, SAP-workflow, forretningsfunktioner osv. på en mere intuitiv måde, og de kan udføres via PC, tablet og smartphone. Den centrale komponent i SAP Fiori er Fiori Launchpad, der indeholder alle apps (SAP-funktionalitet) og vil være det eneste indgangspunkt for slutbrugere med samme genkendelige visning af SAP uanset, hvilken enhed de bruger. Kunden fik derudover en løsning, der er indbygget i SAP Cloud-platformen, som forbereder løsningen til fremtidig udvikling og integration.

Største fordele

Kunden gik live i december 2017 med en etableret infrastruktur og apps med henblik på at muliggøre tidsregistrering og også for at give ledere mulighed for at foretage godkendelser på Fiori Launchpad. Dette er kun begyndelsen, da det er visionen at tilføje funktioner på en måde, der vil afvikle SAP-portalen. Nu har kunden lært, at der er et standardværktøj og en metode, som kan gøre oplevelsen af SAP behagelig, og at en mobil brugeroplevelse er en central del af en fremtidige ERP-strategi.

 

Hvorfor 2BM?
“Sammen med 2BM har vi indledt en rejse hen imod en samlet og digitaliseret brugeroplevelse inden for SAP Fiori framework. Vi har allerede etableret SAP Cloud infrastrukturen, og de første apps ruller ind.”
Chef for SAP Development, hos kunden

Download

Ønsker du at vide mere om netop dette projekt, eller hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

35 55 55 75