Hvordan matcher SAP's standardprocesser jeres virksomhed?

20. maj 2019

Få værdi ud af fremtidens løsninger allerede i dag

Hvordan matcher SAPs standard processer og de dertilhørende applikationer jeres virksomhed?

2BM er specialister i analyse af processer samt udvikling og implementering af applikationer, som understøtter disse på bedste vis. Gennem analyse og forskellige workshops, ser vi om jeres behov kan dækkes med en allerede tilgængelig standard applikation, eller om behovet derimod ligger udenfor standard. I så fald undersøges alternative løsninger, i form af eksempelvis en smart kombination af flere standardapplikationer der integreres, eller nyudviklede applikationer bygget med SAPs standardiserede template baserede værktøjer.

Hvordan?

Gennem effektive designforløb finder vi den helt rigtige løsning. Sammen med jer skitserer og re-designer vi blandt andet processer, hvor vi udformer og tester prototyper med brugere, for at sikre løsningen er tilpasset jeres behov og for at validere løsningen inden tid og penge bliver brugt på udviklingen.

En simpel og tidsbesparende ordreliste, med data fra både dit indkøbs- og betalingssystem

Som eksempel på en effektiv applikationsløsning har vi, i samarbejde med en større dansk farmaceutisk virksomhed, udviklet en app som giver brugeren et perfekt overblik over modtagede varer, versus betalte varer til leverandøren. Derved kan kunden undgå bøder for forglemmelse eller betaling af varer som ikke var modtagne. Applikationen forbinder således tre standard applikationer: Track Shopping Cart, Good Received samt Track Purchase Order. Herved opnås det perfekte End2End overblik.

Kom godt i gang med et inspirationsmøde

Book et inspirationsmøde idag ved at ringe til vores Head of SAP S/4 & Business Suite, Janus Sørensen, på +45 2619 2222 eller ved at sende os en besked.

Få et klart billede af, hvor hurtigt I kan komme i gang med optimering, der hvor behovet ligger. Bliv klædt på til at tænke mere digitalt, når I evaluerer og tænker løsninger på konkrete udfordringer.

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of SAP S/4 & Business Suite

2BM – Et af Nordens ledende konsulenthuse inden for SAP og IT

Siden vores opstart i 2000 har vores mål været at bringe innovation, engagement og værdi til vores kunder. Vi prioriterer i høj grad samarbejdet med vores kunder, og vores usædvanlige viden inden for it-rådgivning skaber forretningsmæssig værdi på tværs af teknologier, platforme og produkter.

Find os på LinkedIn
35 55 55 75