På date med HANA

Lad 2BM være din matchmaker

I 2BM mener vi, at SAPs ny platform, HANA, og deres nye Business Suite, S/4HANA, vil revolutionere måden, hvorpå virksomheder arbejder. Forskellen og fordelene vil være både mærkbare og målbare. Vi vil derfor gøre det klart for dig, hvad det er for et valg, du står overfor.

Det er dog forståeligt at du har din tvivl omkring hvad S/4HANA og HANA er og derfor vil vi gerne agerer matchmaker. Med 2BMs datingkoncept kan du skridtvis finde ud af hvor godt et match I er.

Hvis du alene vil have en overblik over hvad der skal til for at migrere jeres nuværende system til HANA og S/4HANA, leverer vi også en datingprofil, hvor vi evaluerer jeres source system

Vidste du at:

  • Hvis du flytter din nuværende SAP ERP løsning til HANA, skifter du udelukkende databasen.
  • S/4HANA er SAPs næste generations business suite efter SAP ERP – og at denne suite er designet til udelukkende at køre på HANA.
  • Den nyeste version af S/4HANA er on-premise 1709, der kom på markedet i september 2017.
  • SAP S/4HANA 1610 havde over 600 Fiori apps, mens 1709 har mere end 950 apps.
  • Fiori er SAPs nye brugergrænseflade, som i fremtiden vil blive hovedindgangen til SAP (SAP GUI er dog fortsat tilgængelig).
  • Fiori er bygget på HTML5, som igen er bygget op omkring apps, der kan tilgås fra såvel din mobil som tablet og desktop.

*Forudsat du allerede kører Suse eller Redhat Linux som operativsystem, da HANA kun understøttes af disse

Find ud hvad S/4 HANA kan gøre for dig

For at gøre HANA og S/4HANA så nærværende og levende som muligt agerer vi matcmaker og introducerer et datingkoncept, der er udover det sædvanlige. Vi er med dig hele vejen, men du bestemmer farten og er med til at lægge ruten.

Hos 2BM koncentrerer vi os om, præcis hvor og hvordan vi kan skabe målbar værdi og vækst for vores kunder. Derfor giver vi dig – via dette ny-tænkende datingkoncept – et realistisk indblik i dine muligheder for at levere endnu bedre resultater.

Vores bidrag er et specialudviklet datingkoncept i tre enkle trin.

Date

Lån et S/4HANA miljø, sat op specielt til jer, i skyen. Undersøg den nye Fiori-brugergrænseflade og prøv jeres egne processer

Kæreste

Få en S/4HANA-Sandkasse med jeres egen data. Ved at migrere jeres eget system til vores shared hosting samarbejdspartner, får I jeres eget demosystem, hvor jeres data er sikret. Vi giver derudover en gratis datingprofil.

Gift

Hvis du er klar til at gå hele vejen, hjælper vi hos 2BM dig også med det.

Lidt perspektiv – vi har været her før

Skiftet fra det nuværende SAP ERP system til S/4HANA kan virke som en stor beslutning. Men i realiteten er det de samme problemstillinger, virksomheder og organisationer stod over for i begyndelsen af 00’erne, da der skulle opgraderes fra SAP R/3 til ERP. Nu er det så migrering og opgradering fra ERP til S4/HANA.

Nye muligheder med Fiori

En af de mest mærkbare ændringer med S/4HANA er brugergrænsefladen, Fiori, som i fremtiden vil være jeres hovedindgang indtil SAP. I den nyeste S/4HANA version 1610, der udkom i slutningen af oktober 2016, er hele finansområdet blevet simplificeret og der er tilføjet 210 nye Fiori Apps. I alt er der nu 526 Fiori Apps, der hver i sær ændrer måden hvorpå SAP bruges på. Fiori vil gøre arbejdsgangende mere effektive bl.a. fordi det giver mulighed for at tilgå SAP systemet direkte fra alle devices – uanset om det er mobil, desktop eller tablet. Læs mere om mulighederne med SAP Fiori her.

Gør jer klar til rejsen

Der er ingen tvivl om, at fremtiden for SAP er S/4HANA. Spørgsmålet er blot, hvornår rejsen skal påbegyndes.

Lad 2BM være din guide på denne rejse og lad os vise dig hvilke muligheder, det skaber for jer at tage på en date med HANA.

9 + 1 =

Share This