Digital Vækst 2021 giver dig viden og inspiration på en helt ny måde

 

2BM Software var partner på årets mest inspirerende konference om, hvordan vi sammen fører Danmark digitalt i det næste årti

Dilemmaer, diskussioner og digitale vindere

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser ofte verden som én stor markedsplads. Alt sammen elementer, der skaber et gunstigt digitalt vækstmiljø.

Derfor er innovation, hastighed og data samt det globale fokus omdrejningspunktet for konferencen Digital Vækst 2021.

På konferencen fik du svar på, hvordan du lægger fundamentet for og realiserer vækst gennem digitale værktøjer og strategier – og hvordan du får medarbejderne med og leder organisationen sikkert gennem det klippefyldte digitale farvand.

På konferencen præsenterede CEO i 2BM Software, Martin Pock, en case, der giver dig indblik i, hvordan tidens mest perspektivrige teknologi, kunstig intelligens (AI), positionerer den store sukkerproducent Nordic Sugar som en absolut first mover, når det kommer til Industri 4.0 og digital innovation, der skaber værdi på bundlinjen.

Se præsentationen

Martin Pock

Martin Pock

CEO i 2BM Software

Book en demo

Løsningen kan anvendes af alle typer service- og produktionsvirksomheder. Book en workshop, hvor vi sammen kan gennemgå potentialet for din virksomheds bundlinje.

Sammen med jer identificerer vi potentialet for en optimering. Herefter beregner vi effektiviseringer og økonomiske besparelser forbundet med optimeringen.

35 55 55 75