Maskinrummet: Vedligeholdelse reducerer stop og nedbrud

Webinar

Der tales meget om vedligeholdelse i mange virksomheder. Fakta er dog, at det kun er i få virksomheder, at vedligeholdelse planlægges og prioriteres, før det er for sent. Desuden er de nødvendige sliddele og/eller reservedele ofte ikke klar til brug, men skal først bestilles og leveres. Vedligeholdelse er derfor en disciplin, man ikke bør undervurdere.

Maskiner og udstyr bryder altid ned, når man har mest brug for dem, hvilket er til stor gene og ofte koster mere end forebyggende vedligeholdelse. Betyder det så, at man altid bør forebygge? Det entydige svar er nej; det er ikke nødvendigvis tilfældet. Det afhænger af flere faktorer såsom omkostningerne og den tid, maskinen eller linjen er ude af drift. Er der et stort spild af materialer? Skal maskinen køres ind igen? Og til sidst bliver vedligeholdelsespersonalet næsten altid presset af produktionsledelsen til at foretage en hurtig udbedring i stedet for en grundig reparation.

Den 30/4 kl 13:00-14:00 afholder DI Produktion og DI Ledelsesudvikling et webinar i Maskinrummet, der giver dig indsigt i nogle af de overvejelser, du som produktions- eller fabriksansvarlig bør gøre dig i forhold til at fastlægge jeres niveau af vedligeholdelse.

Produktionschef Jakob Jørgensen fra C.C. Jensen A/S på Fyn deler sine overvejelser og forklarer, hvad vedligeholdelse betyder for dem.

Head of Product Delivery and Support Casper Aagaard fra 2BM giver sit syn på betydningen af vedligeholdelse i virksomheder med høje regulatoriske krav og hvordan de bidrager til at forbedre processer ved hjælp af AI.

Casper Aagaard

Casper Aagaard

Head of Product Delivery and Support

 

Hvornår?         

30. april 2024

kl. 13:00 – 14:00

 

Hvor?               

Online

 

Tilmeld dig nu og vær med, når vi ser nærmere på vedligeholdelse i drifts- og produktionsmiljøer

Deltagelse er gratis og alle er velkommen.

Vil du vide mere om 2BM Softwares produkter?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

35 55 55 75