2BM vækster og udvider med inspirerende rammer

SAP-huset 2BM, der nu er en del af SOA People, har fordoblet sine lokaler i de historiske bygninger i Livjægergade midt i København. Til inspiration for både nuværende og kommende medarbejdere.

SAP-huset 2BM har været inde i en årrække med høj vækst  og ledte derfor allerede efter nye, velegnede lokaler, da coronaen ramte og ændrede  behovet for nye mere fleksible arbejdsformer i organisationer.

Og pludselig stod det klart for 2BM, at løsningen på virksomhedens lokaleudfordringer faktisk lå lige til højrebenet: De istandsatte historiske lokaler i den tidligere pibefabrik i Livjægergade, hvor 2BM har hovedsæde, havde alt det, der skulle til for at skabe optimale, inspirerende rammer både for nye medarbejdere og de nye behov for faciliteter og fleksible arbejdsformer, som moderne medarbejdere nu efterspørger.

”Det blev klart for os, at folk var enormt glade for at være Livjægergade. De ville gerne blive, for det er et specielt miljø, der emmer af ånd og iværksættermiljø, så vi greb muligheden for at udvide, da den opstod,” siger CEO i 2BM, Lars Bork Dylander.

Ekspansion i gang

2BM har med udvidelsen i ejendommen midt i København fordoblet sit kontormiljø og har nu god plads til den ekspansion, som virksomheden har sat gang i.

I 2021 købte 2BM danske Vision Management, der er særlig stærk inden for SAP-løsninger til den offentlige sektor, og i 2022 blev 2BM selv købt af SOA People, der har som mål at blive en af de tre største udbydere af SAP-software og -tjenester i Europa.

2BM skal bidrage til denne rejse gennem yderligere ekspansion på de nordiske markeder.

”Vi er på en vækstrejse, og flere opkøb er på vej. Strategien understøttes af de fleksible  kontorkapaciteter, vi har nu. Vi vil gerne tilbyde nye og eksisterende medarbejdere inspirerende og  motiverende lokaler, og det kan vi nu,” siger COO i 2BM, Flemming Frost, som samtidig peger på at ”2BM’s servicecenter, der er i kraftig vækst og dagligt supporterer SAP-kunder i hele landet, nu har fået bedre kontorvilkår” , og tilsvarende er 2BM’s kontor i Aarhus også blevet fordoblet gennem det sidste år.

Ideel placering i København

De nye lokaler i København er indrettet i såkaldt New Yorker-style, og det er da fristende at kalde de nye faciliteter for ’Manhattan’, men for en dansk IT-virksomhed med sjæl og beliggenhed i København, er ’Copenhagen’ mere på sin plads – for placeringen midt i København er og bliver en helt central kvalitet for 2BM i de kommende års udvikling, forklarer CEO Lars Bork Dylander:

”Vi skal gøre det endnu mere attraktivt at tiltrække og fastholde nye medarbejdere. Det er svært i disse år. Vi skal værne om vores brand, vi skal være gode til at fortælle om vores store kompetencer i SAP, og vi skal lade alle de dygtige konsulenter med speciale i SAP vide, at vi er en god arbejdsplads, hvor de kan trives og udvikle sig. Den her udvidelse og de inspirerende rammer er et af midlerne. Vi ser det også som helt afgørende for os, at vi ligger midt inde i København, fordi vi så understøtter brugen af offentlig transport  til kontoret, men samtidig har gode p-muligheder for medarbejdere i bil.”

Frie rammer til alles behov

Hvor mange virksomheder i disse år skærer ned på deres lokaleplads på grund af new ways of working, har 2BM valgt at gå i den modsatte retning.

”Det handler om at skabe så dejlige og inspirerende kontorfaciliteter, at man har lyst til at komme på arbejde og være sammen med sine kolleger. Ikke nødvendigvis hver dag, og der er brede og frie rammer. Som mange andre virksomheder tilbyder vi hjemmearbejde, kontorarbejde og fleksible kombinationsmuligheder,” siger COO Flemming Frost.

Han er selv blandt de ledere i 2BM, der trives bedst med åbne kontorlandskaber, fordi det gavner det sociale arbejdsmiljø, men der skal også være plads til dem, der foretrækker mere faste pladser og kontorer. Derfor er de nye 2BM-lokaler indrettet fleksibelt, så de tilfredsstiller alle typer af medarbejdere og arbejdssituationer.

”Det er faktisk et aspekt, som vi mener også hører med i hele diversitets-agendaen, så lokalerne – på linje med psykologisk tryghed, respekt og den måde vi omgås hinanden på – understøtter alles trivsel i en moderne, inkluderende IT-virksomhed,” siger Flemming Frost.

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

CEO

Flemming Frost

Flemming Frost

COO

35 55 55 75