facebook-img

2BM planlægger at børsnotere softwareselskab i 2022

SAP-huset 2BM’s datterselskab skal børsnoteres i 2022, hvis alt går efter adm. direktør i 2BM Lars Dylanders plan.

Adm. direktør og stifter af SAP-huset 2BM Lars Dylander går med planer om at børsnotere 2BM’s datterselskab, som udvikler software.

“Vi har en ambition om at børsnotere softwareselskabet i 2022, såfremt markedet er gunstigt for det. Og det er der alt muligt, der tyder på, at det er,” siger Dylander.

Siden 2016 har softwareforretningen af 2BM været placeret i et selvstændigt selskab under navnet 2BM Software. Selskabet udvikler software til håndtering af SAP’s løsninger til blandt andet lagerstyring offline.

I 2020 omsatte selskabet for 5,3 mio. kr., men på sigt forventer Dylander, at softwareselskabet vil blive større end konsulentforretningen, som til sammenligning omsatte for knap 90 mio. kr. i 2020.

“Det er et område, vi har investeret rigtig mange penge i de seneste otte år. Og det er noget, vi planlægger at blive ved med at investere penge i, fordi vi ønsker at se, hvor langt vi kan komme,” siger han.

Med softwareforretningen sigter 2BM mod et globalt marked, mens ambitionen for konsulentmarkedet koncentrerer sig til det nordiske marked. Det er omkostningstungt at få et selskab ud på det globale marked. Gennem moderselskabet 2BM har softwareselskabet fået etableret partnerskaber til salg og markedsføring i Nordamerika, Kina, Tyskland, Frankrig, England, Belgien, Holland, SNG og Finland.

“Vi er i fuld gang og har fået en flot global kundebase, men der skal flere penge til,” siger Lars Dylander.

“Det er ikke et selskab, der skal tjene penge, men det skal vækste. Vi har fået nogle tilbud fra blandt andet Vækstfonden, som vi overvejer at indgå samarbejde med.”

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

CEO & Partner, 2BM

“Vi har en ambition om at børsnotere softwareselskabet i 2022, såfremt markedet er gunstigt for det. Og det er der alt muligt, der tyder på, at det er.”

Artikel er også offentliggjort i ITWatch, 26/03/2021

Vil du vide mere om 2BM Software?

Kontakt os i dag! Giv os et kald på  35 55 55 75 eller send os en besked

Share This
Call Now Button35 55 55 75