Vi søger en Mobil løsningsarkitekt, som skal arbejde tæt sammen med en række spændende danske kunder og udvikle deres forretning ved brug af mobile løsninger og teknologier.

 

Jobbet:

Du vil i jobbet som løsningsarkitekt varetage en rolle med mange facetter og være en afgørende spiller i at få designet og udviklet den helt rigtige løsning til kunden. Dit arbejde vil ske i tæt samarbejde med kunder og brugere, hvor dit ansvar er at forstå deres visioner, ideer og behov, og sikre udvikling af optimale løsninger der skaber værdi. Som løsningsarkitekt kommer du til at spille en central rolle, i vores bestræbelser på, at levere de rigtige løsninger og services med det formål at forenkle den daglige beslutningsproces for kunderne. 2BM benytter design thinking til udvikling af værdiskabende løsninger baseret på den mobile platform.

 

Opgaver:

  • Omsætte kundernes visioner, idéer, ønsker og behov til løsninger og rådgive kunderne inden for 2BM’s kerneforretning: Enterprise mobility, SAP og Mobilefirst
  • Styre den overordnede tekniske løsning på flere projekter med henblik på at sikre, at projekterne fuldføres til den aftalte tid og med det aftalte kvalitetsniveau i vores meget kundeorienterede miljø
  • Varetage koordinationen mellem såvel interne som eksterne interessenter, herunder koordinationen ift. roadmaps og kundernes forventninger
  • Understøtte forretningsudviklingen i Jylland i form af salgsaktiviteter, deltagelse i udarbejdelsen af tilbud samt løbende videreudvikle forretningen blandt vores vores nuværende og kommende jyske kunder.
  • Sikre at 2BM forsat skaber værdi for vores eksisterende kunder i det jyske.

I den sammenhæng kommer dine arbejdsopgaver bl.a. til at omfatte design af løsninger, kunderådgivning, valg af teknologi samt IT arkitektur. Arbejdsopgaverne forventes at strække sig over alt lige fra strategiske opgaver til konkrete opgaver hos kunden (support, test, undervisning, workshops baseret på design thinking, m.m).
Stillingen giver dig mulighed for at blive en del af et ambitiøst team, en virksomhed og et marked i vækst og en afdeling som sætter overliggeren højt med hensyn til faglighed og socialt samvær. Vi er 12 gode kollegaer i afdelingen som alle brænder for mobility. Du skal arbejde proaktivt på at sikre kunderne fremragende resultater og videreudvikle vores serviceforretning. Vi har et frugtbart samarbejde inden for teamet, og vi betragter hver eneste opgave som en mulighed for at videreudvikle vores respektive kompetencer. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Aarhus som en del af et team, der refererer til Head of Enterprise Mobility. Der må påregnes kunderelateret rejseaktivitet til kontoret i københavn, men det primære indsatsområde er Jylland.

 

Dine kompetencer og din personlighed

Vi forestiller os, at du har:

  • Mere end 3 års erfaring som seniorudvikler eller løsningsarkitekt, herunder erfaring som konsulent inden for mobility med SAP og/ eller andre større ERP systemer.
  • En teknisk uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende erfaringsgrundlag (+5 år).
  • Udarbejdet komplekse løsninger i et krævende miljø og har det godt med at arbejde tæt sammen med kunder og være 2BM’s ansigt overfor kunden (rådgivning, systemkonfiguration og oplæring)
  • Erfaring med både softwareudvikling og IT-infrastruktur

Derudover, taler og skriver du flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau.
Du er ambitiøs og forretningsorienteret, og du har en proaktiv og struktureret, men også fleksibel og pragmatisk tilgangsvinkel til tingene. Du er dynamisk og robust, og du har en tillidsvækkende personlighed, som gør dig i stand til at etablere langtidsholdbare kunderelationer og netværk, som kan udnyttes i forretningsøjemed med henblik på at skabe større kundetilfredshed. Deltagelse i aktiviteter hos kunden, eksempelvis præsentationer, teknisk support, oplæring og diverse arrangementer, falder dig helt naturligt. Sidst, men ikke mindst, er du både i stand til at arbejde selvstændigt og som aktivt medlem af et team.

 

2BM tilbyder

For alle profilerne lægger vi vægt på, at du arbejder selvstændigt, tager initiativ og ansvar og har et stort engagement. Du trives bedst med at gøre en forskel hver dag og du ser muligheder fremfor begrænsninger. Du har flere års erfaring indenfor dit område kombineret med en relevant teoretisk baggrund. Din erfaring gør, at du kan udfordre vores kunder og skabe en konstruktiv dialog, der ender i den helt rigtige løsning og en vedvarende relation.
Som person er du yderst professionel, selvstændig og selvkørende, og du trives ude hos kunderne. Du har gode kommunikationsevner og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du har lyst til at udvikle dig, både professionelt og personligt.
Lyder det som den mulighed du har ventet på? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til recruit@2bm.azurewebsites.net.
Vi prioriterer en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, og vores agile tilgang giver dig god mulighed for langt hen ad vejen selv at planlægge dine arbejdsopgaver og arbejdstid. Vi vægter desuden det sociale sammenhold på arbejdspladsen og har en meget aktiv personaleforening.

Share This