– det ideelle drømmejob for den fremtidige HR Executive.

2BM er et stort dansk SAP konsulenthus. Traditionelt har vores fokus været HR og sikring af vores kunders optimering af deres HR forretning. I dag er 2BM dog meget mere end SAP HR – vores forretning breder sig fra de traditionelle SAP HR løsninger og ERP løsninger inden for finans og logistik, vi er landets førende Enterprise Mobility hus, vi leverer konsulentydelser inden for Compliance & Data Privacy og Projektledelse, og sidst men ikke mindst er vores HR forretning blevet udvidet med SuccessFactors, som er et forretningsområde i stor vækst.

I vores SuccessFactors team bliver du en del af et professionelt og engageret team, som arbejder målrettet med at give vores kunder de bedste løsninger til at optimere deres værdiskabelse i HR forretningen. Vi er et team bestående af dygtige teknikere, som kan konfigurere systemerne, og dygtige proces- og forretningskonsulenter som kan facilitere projekterne og sparre med kunden, omkring alt det der ligger uden for for selve IT leverancen.

Som Junior-konsulent kommer du til at bidrage på lige fod med holdet omkring dig – både til at vækste 2BM’s SuccessFactors område yderligere, men også med at sikre, at kunderne får de bedst mulige løsninger, der passer til deres behov. Du vil blive oplært fra bunden i SuccessFactors kunsten, og vi vil sørge for at klæde dig godt på. Samtidig forventer vi en hel masse energi og engagement og gå-på-mod fra din side.

Om jobbet:

Dine arbejdsopgaver bliver meget varieret, og du kommer til at arbejde i et dynamisk og selvstændigt miljø. Der vil i starten være fokus på, at du får tilegnet dig de nødvendige skills, så på sigt bliver en dygtig SuccessFactors konsulent. Dette inkluderer både hands-on træning ved din PC, at komme med rundt på projekterne, samt daglig dialog med dine dygtige kollegaer. MEN, der vil også være arbejdsopgaver og forventninger til, at du bidrager til teamet fra dag ét.

Arbejdsopgaver:

 • Deltage på SuccessFactors projekter. Du vil i starten mest observere, og langsomt får du tildelt flere og flere opgaver på projekterne
 • Konfigurering af SuccessFactors. Som dine skills kommer mere og mere på plads, får du flere og flere konfigureringsopgaver. Du skal kunne gøre SuccessFactors klar til kunden.
 • Du skal deltage i workshops med kunder  –  det er her, vi har rigtigt store øre og lytter opmærksomt på kundens behov, så vi kan gå tilbage og lave den helt rigtige løsning. Du skal på sigt kunne drive en workshop, hvor det er dig, der demo’er kundens løsning, og vi arbejder os langsomt hen mod det overordnede mål
 • Du kommer til at træne og arbejde i forskellige trænings og salgsmiljøer
 • Du kommer til at deltage i salgsmøder
  • Præsentere/demo forskellige dele af SuccessFactors
  • Lytte til kundens behov og være en del af det team, der sammen med kunden fastsætter scope for projektet
 • Du får også ansvar for at være med til at vedligeholde vores salgssystemer, så vi altid kan vise kunderne den sidst nye teknologi og funktionalitet.
 • Du bliver en del af teamet omkring håndtering af kvartalsvise releases fra SuccessFactors. Vi opdaterer systemerne og vurderer, hvad vi kan bruge den nye teknologi/funktionalitet til.
 • Du bliver en del af vores SuccessFactors serviceforretning. Vi har kunder, der allerede har en SuccessFactors løsning, som de er glade for. I vores serviceforretning hjælper vi kunderne med at løse deres dagligdagsudfordringer og de ændringer, de ønsker sig til deres eksisterende platform. Det er meget forskelligartet opgaver vi får her, og det kræver, at vi altid er klar til at respondere hurtigt og professionelt på kundens behov.
 • Sidst men ikke mindst kommer du til at træne en hel masse. Du skal certificeres i at konfigurere SuccessFactors. Du skal trænes i HR forståelse og processer samt det at kunne facilitere en god workshop for kunden. Endelig skal du lære om 2BMs services og produkter.

2BM har kontorer i København og Aarhus, og vi er indstillet på at finde løsninger sammen med den rigtige kandidat, så vi hører gerne fra dig, uanset hvor du bor.

Om dig:

HR er i stigende grad ved at blive digitaliseret, og det at kunne mestre HR IT-elementet som en dygtig HR konsulent/Manager, er allerede nu en essentiel erfaring, som vægter højt ved valget af den rigtige kandidat. Er dit karrieremål derfor inden for HR og/eller IT i HR, så kan jobbet her være med til at give dig et godt fundament for en spændende karriere.

For at kunne trives i et job som konsulent, er det vigtigt, at man kan arbejde selvstændigt og vedholdende. Man skal i nogen grad være i stand til at motivere sig selv til at levere et godt og professionelt stykke arbejde for at nå målet. Det er også vigtigt, man trives med og finder det spændende samt udfordrende at møde mange forskellige kunder, og at arbejde med dem for, at de får mest muligt ud af deres SuccessFactors løsninger.

For den rigtige kandidat er der tale om et job med mulighed for markant udvikling – både i form af certificeringer og beviser på din viden, men i mindst ligeså høj grad træning på jobbet, gennem det at arbejde med mange forskellige kunder og kollegaer.

Vi forventer, du er:

  • realistisk ambitiøs – du sætter mål, og du når dem
  • imødekommende og god til at skabe tillid hos mennesker omkring dig
  • vedholdende og arbejder gerne hårdt for at nå dine mål
  • tager ansvar for din egen udvikling, såvel personligt som professionelt

På det faglige planm, forventer vi:

  • Du har en relevant baggrund – det kan være en HRM kandidatuddannelse, måske har du været igennem et Graduate program og arbejdet med IT og HR. Du kan også have en uddannelse inden for en Cloud teknologi. Endelig kan du have en helt anden relevant baggrund, men vigtigst er det, at din interesse gælder både IT og HR
  • Du taler og skriver flydende både dansk og engelsk
  • Du interesserer dig for og har erfaring med både IT og HR, og ser de to som uadskillelige
  • Erfaring med SuccessFactors er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med anden form for Cloud software er en fordel
  • Erfaring med XML kodning er en fordel

Interesseret?

Er dette, et job du brænder for, og vil du gerne arbejde i et spændende konsulenthus til en løn, der matcher markedet – så send dit CV og ansøgning snarest muligt til recruit@2bm.com – skriv venligst ”HR- og SuccessFactors Konsulent” i emnefeltet.
Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Casper Nielsen, Senior Talent- & SuccessFactors Konsulent på cni@2bm.com eller tlf. +45 3085 5686.

Share This